FAQ

Bij elk Masculino horloge ontvang je een echtheidscertificaat met daarop de datum van aanschaf en een uniek serienummer. Op de achterkant van het horloge staat het unieke serienummer vermeld, een nummer dat begint met MCH of MCL. Indien dit nummer niet overeenkomt met het nummer op het echtheidscertificaat, neem dan contact met ons op.

Elke Masculino is voorzien van saffierglas. Dit is het meest heldere glas ter wereld. Ook is het een extreem sterk materiaal en daarom een ”must have” voor je horloge.

Het gouden horloge van Masculino wordt voorzien van 18k doublé.

Alle horloges van Masculino zijn voorzien van een batterij, met een levensduur van ongeveer 2 jaar. Het is belangrijk dat een lege batterij niet te lang in het horloge blijft zitten, omdat lege batterijen kunnen gaan lekken. Als een batterij lekt komen er zuren vrij, welke onherstelbare schade aan een horloge kunnen veroorzaken. Je kunt een batterij laten vervangen bij een horloge winkel.

Ondanks de hoge kwaliteitsnormen die Masculino hanteert, kan het gebruik van het horloge invloed hebben op de waterdichtheid, waardoor wij geen garantie kunnen geven voor waterdichtheid. Elke Masculino is bestendig tegen 5 ATM (dit staat vermeld op elk horloge). De bestendigheid van een Masculino kun je aflezen in de onderstaande tabel: