Algemene informatie

  • Home
  • Algemene informatie

Indien je je bestelling thuis ontvangen hebt, heb je 14 dagen de tijd om het pakket naar ons te retourneren. Alle originele verpakkingen moeten met het product mee teruggestuurd worden, zonder beschadigingen. We kunnen jouw retourzending alleen accepteren als de hygiënestickers nog op het horloge zitten. Informeer ons over jouw retourzending via retour@masculino.eu    

De terugbetaling gebeurt binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Al onze retourzendingen worden strikt gecontroleerd en nagekeken. Als jouw geretourneerde product de test niet doorstaat, dan zullen wij contact met je opnemen.

Je kunt gratis retourneren binnen Nederland tot een bedrag van €5,75. Dit zullen we berekenen bij de terugstorting van jouw bestelling.

Nederland

Binnen Nederland kunnen wij jouw pakket in circa 1 werkdag leveren (indien vòòr 16:00 besteld). Voor bestellingen in Nederland worden geen verzendkosten berekend.

Europa

Binnen Europa geldt een leveringsduur van 1 tot 10 werkdagen.

status

Je ontvangt een track & trace via jouw e-mailadres zodra het pakket is verstuurd. Bij vragen over je bestelling neem contact met ons op via de contact pagina.

Als je een item koopt van Masculino, Garanderen we dat het product in goede staat verkeert en blijft verkeren zoals verwacht mag worden bij normaal gebruik ervan.

Mocht er onverhoopt sprake zijn van een defect, dan geldt een garantietermijn van 2 jaar op elk Masculino product. Onder de garantie vallen alle defecten die zijn ontstaan door fabrieksfouten.